On-line настава

 

Обавештавају се студенти II и III године на свим студијским програмима, да ће се од понедељка, 9. новембра 2020. године теоријска настава одвијати онлајн, према досадашњем распореду. За потребе реализације онлајн наставе, неопходно је да сви студенти инсталирају Зоом апликацију на својим рачунарима или мобилним телефонима и да се упознају са њом (погледати на сајту Школе Упутство за коришћење Зоом платформе).

Практична настава за студенте II и III године на свим студијским програмима реализоваће се у кабинетским условима у простору Школе. Изузетак су предмети на којима је могуће реализовати практичну наставу у наставним базама и другим партнерским институцијама које нису у ЦОВИД-19 систему. Конкретне информације о реализацији практичне наставе студенти ће добијати од сарадника у настави за сваки предмет понаособ, из недеље у недељу.

Настава за студенте I године на свим студијским програмима реализоваће се као и до сада у простору Школе, у директном раду са студентима и према постојећем распореду наставе.

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Тест из ОСНОВА КЛИНИЧКЕ МЕДИЦИНЕ ће бити када и подела потписа, уторак 25.05.2021. године у 14:30 часова.

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Вежбе из Методологије истраживања у сестринству ће се одвијати у простору школе сваког четвртка, почев од 04.03.2021. године са почетком од 15 часова у учионици 4.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

On-line настава