Open menu

  Дан студената

  У Дому народне скупштине Републике Србије одржана је свечаност поводом обележавања Дана студената. Ток приликом уручене су и награде најбољим студентима струковних студија Србије.

   


  Честитајући студентима 4.април, домаћин свечаности, др Владимир Орлић, Председник Народне скупштине Републике Србије, указао је на резултате који су у Србији постигнути претходних година како би се на свим нивоима побољшао студентски стандард – од улагања у студентске домове до јачања развоја науке. 

  Студентима је њихов Дан чеситао и Министар просвете Бранко Ружић који је студентима поручио да је потребно да континуирано стичу нова знања на студијама која ће их одвести ка професионалном успеху: „Данашњи дан је прилика да истакнемо да су студенти, захваљујући свом знању и образовању онај део друштва, који је носилац промена и иновативних идеја који нас вуче напред. Посебна ми је част што су данас са нама најбољи студенти струковних студија и високих школа, којима овом приликом и честитам на успеху“, рекао је министар. 

   


  На крају свечаности уручене су награде најбољим студентима струковних студија Србије, а међу добитницима је био и Радуле Петрушић, студент Високе медицинске школе струковних студија „Милутин Миланковић“.

  Свечаности су, као представници наше школе, присуствовали др Срећко Потић, директор, МА Шћепан Синановић, помоћник директора за наставу и Анђела Мотић, председник Студентског парламента.

   

    

  Контакт

  Висока медицинска школа струковних студија
  "Милутин Миланковић" Београд

  Црнотравска 27
  11000 Београд

  Тел: +381 11 3530-600
  Факс : +381 11 3530-642

   

  Где смо?

  Бонитет

  ERASMUS повеља

  © 2023. ВМШСС "Милутин Миланковић". Сва права задржана.