Open menu

  ОБЕЛЕЖЕН ДАН ВОЈНОМЕДИЦИНСКЕ АКАДЕМИЈЕ

  У амфитеатру Војномедицинске академије одржана је свечаност поводом 179. рођендана ове чувене медицинске, образовне и научноистраживачке институције са међународном репутацијом, једне од наставних база Високе медицинске школе струковних студија "Милутин Миланковић".

  У претходној години ВМА се враћала традиционалним вредностима: настави, образовању, увођењу нових метода дијагностике и лечења као и интензивној сарадњи са колегама из цивилних и међународних здравствених установа.

  Од оснивања, негујући традицију дугу 179 година, Војномедицинска академија је постала модерна међународна призната научно-истраживачка установа са великим достигнућима у превентивној медицини, лечењу, наставном и научно-истраживачком раду.

  Свечаности су присуствовале бројне угледне званице, пријатељи и сарадници, међу којима су били др Срећко Потић, проф., директор и МА Шћепан Синановић, помоћник директора за наставу Високе медицинске школе струковних студија "Милутин Миланковић" који су сарадницима и колегама из Војномедицинске академије честитали јубилеј и пожелели им да наставе да остварују одличне резултате пружајући висококвалитетну здравствену негу.

  Контакт

  Висока медицинска школа струковних студија
  "Милутин Миланковић" Београд

  Црнотравска 27
  11000 Београд

  Тел: +381 11 3530-600
  Факс : +381 11 3530-642

   

  Где смо?

  Бонитет

  ERASMUS повеља

  © 2023. ВМШСС "Милутин Миланковић". Сва права задржана.