Open menu

  МЕЂУНАРОДНИ ДАН МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА - ВМА 2024

  Под слоганом  „Наше сестре наша будућност" у Војномедицинској академији, једној од наставних база Високе медицинске школе струковних студија „Милутин Миланковић" обележен је Дан медицинских сестара и уручене су награде најбољим и најзаслужнијим сестрама ове образовне и научноистраживачке установе.

                                          

   

  Честитајући дан сестринства и обраћајући се присутнима, начелник ВМА, пуковник проф. др Мирослав Вукосављевић нагласио је то да је бити медицинска сестра у модерно доба задатак на који пристају најодлучнији са истинском вером у хуманост и доброчинство, нагласивши да су данашње медицинске сестре ВМА наследнице строгих, али правичних критеријума по којима је војна медицина увек била препознатљива и да ће Управа за војно здравство и Управа ВМА остати ослонац у остварењу будућих планова, а у циљу достизања нових нивоа стручности и компетенција у области здравствене неге.

   

  Свечаности су, у име наше школе, присуствовали др сци. мед. Шћепан Синановић, помоћник директора за наставу и Милена Ратковић, сарадник практичар.

  Контакт

  Висока медицинска школа струковних студија
  "Милутин Миланковић" Београд

  Црнотравска 27
  11000 Београд

  Тел: +381 11 3530-600
  Факс : +381 11 3530-642

   

  Где смо?

  Бонитет

  ERASMUS повеља

  © 2023. ВМШСС "Милутин Миланковић". Сва права задржана.