Open menu

  Дан студената 2024

  У Дому народне скупштине Републике Србије одржана је свечаност поводом обележавања Дана студената. Ток приликом уручене су и награде најбољим студентима струковних студија Србије.

   

   

   

  Честитајући студентима 4.април, министар просвете проф. др  Славица Ђукић Дејановић поручила је студентима да треба да улажу у себе и у своје знање, јер је знање највећи покретач  напретка и нагласила да у Министарству просвете студенти имају подршку и да се кроз партнерски однос са  студентским организацијама и заједничко деловање унапређује високо образовање. Министарка је рекла да Министарство ослушкује потребе студената и да ће заједно са студентским организацијама наставити да осмишљавају начине за унапређивање услова студирања и њиховог стандарда. Посебна ми је част што су данас са нама најбољи студенти струковних студија и високих школа, којима овом приликом и честитам на успеху, рекла је проф. др Ђукић Дејановић.

   

   

   

  На крају свечаности су уручене награде најбољим студентима струковних студија Србије, а међу добитницима је била и Јелена Станковић, студент Високе медицинске школе струковних студија „Милутин Миланковић“.

  Свечаности су, као представници наше школе, присуствовали др сци. мед. Шћепан Синановић, помоћник директора за наставу и др стом. Стефан Микић, наставник вештина.

  Контакт

  Висока медицинска школа струковних студија
  "Милутин Миланковић" Београд

  Црнотравска 27
  11000 Београд

  Тел: +381 11 3530-600
  Факс : +381 11 3530-642

   

  Где смо?

  Бонитет

  ERASMUS повеља

  © 2023. ВМШСС "Милутин Миланковић". Сва права задржана.