Open menu

  Симпозијум у болници "Свети Сава"

  Дана, 03.11.2023.године, одржан је Национални симпозијум под називом "Мултидисциплинарни приступ лечењу и здравственој нези пацијената са акутним можданим ударом" у Специјалној болници за цереброваскуларне болести "Свети Сава" у Београду.

  Симпозијуму је присуствовала госпођа Светлана Сентјаков, менаџерка Школе, која је одржала поздравни говор и истакла важност образовања медицинских сестара и техничара у савременом свету, и да наша Школа то омогућава кроз акредитоване основне и мастер струковне студије. Изразила је захвалност што је реномирана здравствена установа као што је болница "Свети Сава", наставна база за наше студенте. А посебно задовољство је да су међу запосленим медицинским сестрама у Болници, дипломирани студенти наше Школе, као и они који тренутно студирају. Са поносом истичемо да је главна сестра Болнице дипломирала у нашој Школи, а потом наставила даље своје образовање и усавршавање, госпођа др сци.мед Оливера Ђуровић.

  Рад на Симпозијуму је организован кроз тематске сесије, било је пуно предавача из наше земље, као и региона, а предавачи су били стручњаци из праксе, све је било изузетно професионално реализовано!

   

    Главна сестра Специјалне болнице "Свети Сава", др сци.мед Оливера Ђуровић и менаџерка Високе мед.школе, Светлана Сентјаков Cтруковне медицинске сестре Драгана Ћирковић и Оливера Крстић,
  обе дипломирале у ВМШ СС "Милутин Миланковић" и менаџерка Школе С.Сентјаков

  Контакт

  Висока медицинска школа струковних студија
  "Милутин Миланковић" Београд

  Црнотравска 27
  11000 Београд

  Тел: +381 11 3530-600
  Факс : +381 11 3530-642

   

  Где смо?

  Бонитет

  ERASMUS повеља

  © 2023. ВМШСС "Милутин Миланковић". Сва права задржана.