Open menu

  Препоруке за основне студије

  Драгана Адамовић
  (Београд, јануар 2020.)

  Поштовани,

  Желела бих овим путем да се обратим својим колегама, студентима и будућим студентима Високе медицинске школе струковних студија „Милутин Миланковић“ и изнесем своје лично позитивно искуство стечено у нашој школи.

  Знање и стручност стечено у Школи искористила сам на најбољи могући начин, помажући пацијентима и бавећи се организацијом посла у служби кућног лечења.

  После низа година рада у здравству, пронашла сам пут да своје знање и искуство стечено у пракси и у Високо медицинској школи струковних студија „Милутин Миланковић“, Београд искористим у Канади, где је програм наше школе препознат као еквивалент канадском здравственом образовању.

  Ова моја препорука је у циљу да мотивације мојим колегама, да истрају у студијама и пронађу своје место.

   


  Маја Анђелић

  "Зовем се Маја Анђелић, имам 36 година. Запослена сам на Гинеколошко-акушерској  клиници “Народни фронт” од 1995. године. Пре 4 године сам уписала Високу стриковну медицинску школу “Милутин Миланковић”, на којој сам дипломирала 24.06.2011. године са просеком 9,32. По дипломирању сам унапређена на свом радном месту за  одговорну сестру пријемног одељења, одсека за рану детекцију карцинома грлића материце.

  Овим путем бих неизоставно рекла да је Висока медицинска школа “Милутин Миланковић” за сваку препоруку. Запослени професори су дивни људи уз које сам научила многе ствари како из струке, тако и из живота. Запослени у студенском реферату су пуни разумевања и лепих речи за велики број студената који им се из различитих разлога обраћају."

   


  Снежана Рашић

  "Поштовани,

  После седамнаест година рада у хитној служби Ургентног центра и Клинике за пулмологију, пре три године, одулчила сам да се усавршим. На моју велику срећу, мој избор је био ваша ВМШСС Милутин Миланковић. Презадовољна сам знањем које сам стекла у току школовања и начином организације наставе односно њеном прилагођеношћу особама у радном односу. Такође бих волела да поменем наставно и ваннаставно особље које ми је пружало подршку.

  Усавршавање није остало непримећено , те сам убрзо након полагања завршног испита у Вашој школи унапређена у звање Едукатора здравствене неге на Клиници за пулмологију , КЦС.

  Срдачан поздрав"

   


  Драган Павловић,
  Лозница

  "Поштовани,

  Желео бих овим путем, као свршени студент Ваше школе да се обратим садашњим и будућим студентима- колегама.

  Моје име је Драган Павловић. Запослен сам у Здравственом Центру у Лозници у Служби за трансфузију крви. Уписао сам Високу медицинску школу струковних студија 2006. године и дипломирао 2009. са просеком 9.61. Током тог периода стекао сам богато теоријско и практично знање, које сам имао прилике да искажем у свом будућем раду. Много ми је значило искуство у писању и излагању семинарских радова што са лакоћом примењујем у свом садашњем раду. Кроз школовање сам упознао велике стручњаке у медицини и доста сазнао захваљујући њиховом коректном односу према студентима и несебичном дељењу знања и искуства. Такође, издвојио бих одличну сарадњу студената са административном службом, захваљујући којој смо увек били добро обавештени и срдачно дочекани. Захваљујући стеченом звању у наредном периоду, а у складу са систематизацијом, очекујем напредак у каријери и руководеће место у служби. Осим тога, издвојио бих дружење са колегама и одличну атмосферу током студирања.

  Мислим да ова школа пружа много и препоручио бих је сваком младом и амбициозном човеку."

  Контакт

  Висока медицинска школа струковних студија
  "Милутин Миланковић" Београд

  Црнотравска 27
  11000 Београд

  Тел: +381 11 3530-600
  Факс : +381 11 3530-642

   

  Где смо?

  Бонитет

  ERASMUS повеља

  © 2023. ВМШСС "Милутин Миланковић". Сва права задржана.